title
vajíƒková pomazánka.jpg
bambino.jpg
(0 z 1 hodnotenia)

Vajíčková nátierka s Bambinom Originál, stopkovým zelerom a avokádom

30 min
5 porcií

Budete potrebovať

  • 4 ksvajce varené natvrdo
  • 100 gBambino Originál
  • 1 ksavokádo
  • 2 ks (2-3 stonky)stonka zeleru
  • 2 lyžicemajonéza
  • 1 lyžicehorčica
  • 1 lyžicecitrónová šťava
  • soľ a čierne korenie
  • pažítka
Bambino_Original_100g_400x400px.jpg
  1. Vajcia uvarené na tvrdo olúpeme a nasekáme na malé kúsky.
  2. Avokádo rozkrojíme, odstránime kôstku, vydlabeme dužinu a roztlačíme vidličkou.
  3. V miske zmiešame nasekané vajcia, avokádo, nasekaný zeler, majonézu, horčicu, Bambino Originál a citrónovú šťavu. Ochutíme soľou a čiernym korením a pred podávaním posypeme nasekanou pažítkou alebo petržlenovou vňaťou.

! Náš tip !

Užite si sviežu a krémovú chuť nátierky na toastoch, čerstvom pečive alebo ako dip k zelenine!

Výživové údaje na 100 g

energie
741.5 kj / 176.6 kcal
tuky
14.9 g
sacharidy
3.6 g
z toho cukry
1.3 g
bielkoviny
6.3 g
soľ
0.6 g
vláknina
1.9 g