Na panvici zohrejeme olej, pridáme kešu orechy a opečieme ich dozlatista. Potom ich vyberieme a necháme mierne vychladnúť. Časť orechov si odložíme na ozdobu, zvyšok nasekáme najemno.
Mrkvu olúpeme a nahrubo nastrúhame. Vložíme ju do rovnakej panvice a krátko podusíme vo zvyšnom oleji.
K podusenej mrkve pridáme kurkumu, citrónovú šťavu a nasekané kešu orechy. Všetko premiešame.
Zmes necháme úplne vychladnúť. Potom do nej vmiešame syr Bambino Originál a vytvoríme jemnú krémovú nátierku.
Podávame posypané čerstvými bylinkami a zvyšnými opečenými kešu orechmi. Na záver dochutíme drveným čiernym korením.
! Náš tip !
Výborne chutí na ražnom chlebe, s domácimi krekrami alebo ako súčasť zeleninového taniera.