Menu
Recepty
Články
Značky
Súťaže
Novinky
Domov >
Recepty >
Šalát na slano-kyslo so sekanými olivami, sušenými paradajkami, s feferónkami a s nakladanými baklažánmi
Bez mäsa
(0 z 1 hodnotenia)
Šalát na slano-kyslo so sekanými olivami, sušenými paradajkami, s feferónkami a s nakladanými baklažánmi
15 min
4 porcia
Budete potrebovať
6 ks
zelené olivy
2 polievková lyžica
čierne olivy
6 ks
sušené paradajky
6 ks
baklažán
6 ks
medvedí cesnak
1 hrsť
rukola
Liptov syr Vrchár
2 ks
celozrnná grissina
soľ a čierne korenie
Syr nakrájame na krátke prúžky asi 15 x 100 mm.
Medvedí cesnak posekáme.
Do pohára ukladáme jednotlivé zložky šalátu spolu so syrom.
Dozdobíme rukolou alebo medvedím cesnakom, podľa sezóny.
Jemne posolíme a dokoreníme. Podávame s celozrnnou grissinou.
! Náš tip !
Odporúčame podávať s vínom Ryzling rýnsky.
Výživové údaje na 100 g
energie
715,4 kj / 170,3 kcal
tuky
11,9 g
sacharidy
6,6 g
z toho cukry
2,0 g
bielkoviny
9,3 g
soľ
0,7 g
vláknina
1,5 g
Nech Vám neutečie žiadny recept.
Odoberajte náš newsletter.
Odoberať
Som profesionál v gastroprevádzke
Prihlásením k odberu newslettera súhlasíte s
pravidlami spracovania osobných údajov
. Kedykoľvek sa môžete z odberu odhlásiť.