Nátierka s pečenou paprikou, Liptov Bryndzou a tvarohom
30 min
6 porcií
Budete potrebovať
100 gtvaroh
100 g (alebo nakladané kapie)Pečená paprika
50 mlmajonéza
1 strúčikcesnak
0.25 čajová lyžičkaúdená paprika
0.50 kscibuľa
soľ a čierne korenie
2 lyžice (čerstvá na ozdobu)pažítka
V kuchynskom robote zmiešame bryndzu, tvaroh, pečenú papriku (alebo kapie), majonézu, roztlačený cesnak, nadrobno nakrájanú cibuľku, údenú papriku a štipku soli a čierneho korenia. Mixujeme, dokiaľ zmes nebude čiastočne hladká.
Pred podávaním ozdobíme čerstvou pažítkou.
! Náš tip !
Pre lepší vzhľad i chuť môžete do hotovej nátierky vmiešať ešte kúsky nadrobno nakrájanej nakladanej pečenej papriky.