Čerstvá plnotučná Bryndza z kravského a ovčieho mlieka. Použitie v teplej aj studenej kuchyni na prípravu tradičných pokrmov ako sú bryndzové halušky, ale taktiež do nátierok či polievok. Stála kvalita a chuť po celý rok.
Zloženie: Skladovaný ovčí syr, kravský hrudkový syr, voda, soľ.
Množstvo ovčej zložky min. 50% hmot. zo sušiny výrobku.
Tuk v sušine min. 48%. Sušina min. 45%.
Zosilnená chuť ovčieho mlieka pre zvýšenú výraznosť chutí v pokrme.
Zloženie: Skladovaný ovčí syr, kravský hrudkový syr, voda, soľ, aróma.
Množstvo ovčej zložky min. 50% hmot. zo sušiny výrobku.
Tuk v sušine min. 48%. Sušina min. 45%.
Údený prírodný parený syr – na bukovom dreve. Vhodný tak na grilovanie v letnej sezóne, ako aj pre stálu ponuku v jedálnych lístkoch. Slovenská špecialita z mlieka z horských oblastí.
Zloženie: mlieko, jedlá soľ.
Sušina min. 51%, tuk v sušine min. 44%.
Prírodný parený údený polotvrdý nezrejúci stredne tučný syr. Slovenská špecialita z mlieka z horských oblastí. Vhodné pre studenú aj teplú kuchyňu.
Zloženie: mlieko, jedlá soľ.
Sušina min. 50%, tuk v sušine min. 37%.
Prírodný parený syr špeciálneho tvaru. Slovenská špecialita z mlieka z horských oblastí. Vhodné pre studenú aj teplú kuchyňu.
Zloženie: mlieko, jedlá soľ.
Sušina min. 50%, tuk v sušine min. 37%.
Prírodný parený syr špeciálneho tvaru. Slovenská špecialita z mlieka z horských oblastí. Vhodné pre studenú aj teplú kuchyňu.
Zloženie: mlieko, jedlá soľ.
Sušina min. 50%, tuk v sušine min. 37%.
Prírodný polotvrdý syr z mlieka z horských oblastí. Vďaka svojej tučnosti je vhodný pre teplú aj studenú kuchyňu.
Zloženie: mlieko, jedlá soľ.
Sušina min. 52%, tuk v sušine min. 42%.
Prírodný polotvrdý syr z mlieka z horských oblastí. Vďaka svojej tučnosti je vhodný pre teplú aj studenú kuchyňu.
Zloženie: mlieko, jedlá soľ.
Sušina min. 52%, tuk v sušine min. 42%.
Gastro balenie obľúbených minipareničiek.
Zloženie: mlieko, jedlá soľ.
Sušina min. 49%, tuk min. 17%.
Tradičné maslo Liptov z horského mlieka. Má prirodzenú maslovú štruktúru a plnú maslovú chuť.
Ideálne na bežné použitie v studenej aj teplej kuchyni.
Zloženie: smotana (množstvo mliečneho tuku najmenej 80%).
Odoberajte náš newsletter.