title

Plesňové syry

sedl._hermelinek_20x80g_otevreny_1245x915px.jpg

Sedlčanský Hermelínek 80 g x 20

Prírodný syr s bielou plesňou na povrchu.
Plesňový syr ideálny na smaženie, nakladanie a do nátierok.

 

Zloženie: Mlieko, smotana, jedlá soľ, mliečne kultúry, Penicillium candidum. Sušina min. 46%. Tuk min. 23%.

2_fs_se_hermelin_20x100g_2021_1245x915px.jpg

Sedlčanský Hermelín 100 g x 20

Plesňový syr ideálny na smaženie, nakladanie a do nátierok. Ako jediní môžeme na našich produktoch používať názov Hermelín. To znamená, že iba naši zákazníci môžu ďalej predávať Hermelínové nátierky alebo smažený či grilovaný Hermelín, ostatní iba camembert.

 

Zloženie: Mlieko, smotana, jedlá soľ, mliečne kultúry, Penicillium candidum. Sušina min. 46%. Tuk min. 23%.  

26321801_ks_natur_30x20_2017_1245x915px.jpg

Sedlčanský Hermelín 120 g x 30

Plesňový syr, ktorý vyniká lahodnou smotanovou chuťou. Je vhodný najmä na použitie v studenej kuchyni.

 

Zloženie: Mlieko, soľ, mliekarenské kultúry, Penicillium candidum. Sušina min. 48% ,Tuk min. 26,4%  

1_fs_se_hermelin_na_gril_16x120g_2021_1245x915px.jpg

Sedlčanský Hermelín na gril 120 g x 16

Prírodný syr s bielou plesňou na povrchu obalený v zmesi korenia. Sedlčanský Hermelín obalený v príjemne pikantnej zmesi grilovacieho korenia je ideálny na grilovanie na grile alebo na panvici. Garancia stálosti kvality a chuti. Vhodné ako predkrm či hlavné menu nielen pre grilovaciu sezónu, ale aj celoročne.

 

Zloženie: Mlieko, paprikové korenie 1,8% (ionizované), soľ, mliekarenské kultúry, Penicillium candidum. Sušina 48%, tuk v sušine 53,1%. Tuk 25,5%. 

3533_sedlcansky_hermelin_5kg_karton_otevreny_1245x915px.jpg

Sedlčanský Hermelín ve fólii 5 kg

Prírodný syr s bielou plesňou na povrchu.
Plesňový syr ideálny na smaženie, na nakladanie a do nátierok. Ako jediní môžeme na našich produktoch používať názov Hermelín. To znamená, že iba naši zákazníci môžu ďalej predávať Hermelínové nátierky alebo smažený či grilovaný Hermelín, ostatní iba camembert.

 

Zloženie: Mlieko, smotana, jedlá soľ, mliečne kultúry, Penicillium candidum. Sušina min. 46%. Tuk min. 23%.

4_fs_se_hermelin_nakladany_s_beranimi_rohy_12x100g_2021_1245x915px.jpg

Sedlčanský Hermelín nakládaný s beraními rohy 2300 g

Jedine nakladané Hermelíny zaručujúce stálosť chuti, kvality a hygieny. Šetria v prevádzke čas aj náklady na personál. Jednoduchá, rýchla príprava. Vhodné ako chuťovka k pivu alebo ako predkrm. Je možné použiť aj v prevádzkach, kde nie je kuchyňa.

 

Zloženie: Syr s bielou plesňou na povrchu (44%), repkový olej, paprika baranie rohy, cibuľa sterilizovaná (konzervačná látka oxid siričitý), zmes korenia - ošetrené ionizujúcim žiarením (čierne korenie, chilli, cesnak, cibuľa, petržlen, sladká paprika).

20366501_nakladany_hermelin_s_beranimi_rohy_400g_0_1245x915px.jpg

Sedlčanský Hermelín nakládaný s beraními rohy 900 g

Jedine nakladané Hermelíny zaručujúce stálosť chuti, kvality a hygieny. Šetria v prevádzke čas aj náklady na personál. Jednoduchá, rýchla príprava. Vhodné ako chuťovka k pivu alebo ako predkrm. Je možné použiť aj v prevádzkach, kde nie je kuchyňa.

 

Zloženie: Syr s bielou plesňou na povrchu (44%), repkový olej, paprika baranie rohy, cibuľa sterilizovaná (konzervačná látka oxid siričitý), zmes korenia - ošetrené ionizujúcim žiarením (čierne korenie, chilli, cesnak, cibuľa, petržlen, sladká paprika).

29967201_camembert_20x90_velke_1245x915px.jpg

Camembert 90 g x 20

Prírodný syr s bielou plesňou na povrchu. Zrejúci plesňový syr ideálny na smaženie či nakladanie.

 

Zloženie: Mlieko, jedlá soľ, mliečne kultúry, Penicillium candidum. Sušina min. 46 – 50%. Tuk min. 24%.

29476001_camembert_20x100g_1245x915px.jpg

Camembert 100 g x 20

Prírodný syr s bielou plesňou na povrchu. Zrejúci plesňový syr ideálny na smaženie či nakladanie.

 

Zloženie: Mlieko, jedlá soľ, mliečne kultúry, Penicillium candidum. Sušina min. 46 – 50%. Tuk min. 24%.

FS_Kralovska_Niva_1245x915.jpg

Niva Královská

Syr s modrou plesňou so zníženým obsahom soli určený pre studenú aj teplú gastronómiu.

 

Zloženie: Mlieko, jedlá soľ, mliečne kultúry, konzervačná látka natamycín.