Prírodný syr s bielou plesňou na povrchu.
Plesňový syr ideálny na smaženie, nakladanie a do nátierok.
Zloženie: Mlieko, smotana, jedlá soľ, mliečne kultúry, Penicillium candidum. Sušina min. 46%. Tuk min. 23%.
Plesňový syr ideálny na smaženie, nakladanie a do nátierok. Ako jediní môžeme na našich produktoch používať názov Hermelín. To znamená, že iba naši zákazníci môžu ďalej predávať Hermelínové nátierky alebo smažený či grilovaný Hermelín, ostatní iba camembert.
Zloženie: Mlieko, smotana, jedlá soľ, mliečne kultúry, Penicillium candidum. Sušina min. 46%. Tuk min. 23%.
Plesňový syr, ktorý vyniká lahodnou smotanovou chuťou. Je vhodný najmä na použitie v studenej kuchyni.
Zloženie: Mlieko, soľ, mliekarenské kultúry, Penicillium candidum. Sušina min. 48% ,Tuk min. 26,4%
Prírodný syr s bielou plesňou na povrchu obalený v zmesi korenia. Sedlčanský Hermelín obalený v príjemne pikantnej zmesi grilovacieho korenia je ideálny na grilovanie na grile alebo na panvici. Garancia stálosti kvality a chuti. Vhodné ako predkrm či hlavné menu nielen pre grilovaciu sezónu, ale aj celoročne.
Zloženie: Mlieko, paprikové korenie 1,8% (ionizované), soľ, mliekarenské kultúry, Penicillium candidum. Sušina 48%, tuk v sušine 53,1%. Tuk 25,5%.
Prírodný syr s bielou plesňou na povrchu.
Plesňový syr ideálny na smaženie, na nakladanie a do nátierok. Ako jediní môžeme na našich produktoch používať názov Hermelín. To znamená, že iba naši zákazníci môžu ďalej predávať Hermelínové nátierky alebo smažený či grilovaný Hermelín, ostatní iba camembert.
Zloženie: Mlieko, smotana, jedlá soľ, mliečne kultúry, Penicillium candidum. Sušina min. 46%. Tuk min. 23%.
Jedine nakladané Hermelíny zaručujúce stálosť chuti, kvality a hygieny. Šetria v prevádzke čas aj náklady na personál. Jednoduchá, rýchla príprava. Vhodné ako chuťovka k pivu alebo ako predkrm. Je možné použiť aj v prevádzkach, kde nie je kuchyňa.
Zloženie: Syr s bielou plesňou na povrchu (44%), repkový olej, paprika baranie rohy, cibuľa sterilizovaná (konzervačná látka oxid siričitý), zmes korenia - ošetrené ionizujúcim žiarením (čierne korenie, chilli, cesnak, cibuľa, petržlen, sladká paprika).
Jedine nakladané Hermelíny zaručujúce stálosť chuti, kvality a hygieny. Šetria v prevádzke čas aj náklady na personál. Jednoduchá, rýchla príprava. Vhodné ako chuťovka k pivu alebo ako predkrm. Je možné použiť aj v prevádzkach, kde nie je kuchyňa.
Zloženie: Syr s bielou plesňou na povrchu (44%), repkový olej, paprika baranie rohy, cibuľa sterilizovaná (konzervačná látka oxid siričitý), zmes korenia - ošetrené ionizujúcim žiarením (čierne korenie, chilli, cesnak, cibuľa, petržlen, sladká paprika).
Prírodný syr s bielou plesňou na povrchu. Zrejúci plesňový syr ideálny na smaženie či nakladanie.
Zloženie: Mlieko, jedlá soľ, mliečne kultúry, Penicillium candidum. Sušina min. 46 – 50%. Tuk min. 24%.
Prírodný syr s bielou plesňou na povrchu. Zrejúci plesňový syr ideálny na smaženie či nakladanie.
Zloženie: Mlieko, jedlá soľ, mliečne kultúry, Penicillium candidum. Sušina min. 46 – 50%. Tuk min. 24%.
Syr s modrou plesňou so zníženým obsahom soli určený pre studenú aj teplú gastronómiu.
Zloženie: Mlieko, jedlá soľ, mliečne kultúry, konzervačná látka natamycín.
Odoberajte náš newsletter.