V mixéri rozmixujte všetky ingrediencie na korpus a rovnomernú vrstvu v tortovej forme pečte 15 až 20 min. na 170 °C. Nechajte vychladnúť.
Namočte na 10 min. želatínu do studenej vody. Rozmrazené višne rozmixujte s 3 lyžicami cukru. Medzitým vyšľahajte smotanu na šľahanie so zvyškom cukru na hustý krém, pridajte Lučinu Smotanovú a krátko vmixujte k šľahačke. V hrnci zohrejte 2/3 višní, max na 60 °C a rozpustite v nich 6 plátkov želatíny, nechajte trochu vychladnúť a potom do višňovej želatíny postupne vmixujte Lučinový krém.
Nalejte na vychladnutý korpus vo forme a dajte na hodinu do chladničky. Potom zohrejte zvyšnú tretinu višní s 2 plátkami želatíny rovnako ako na krém a nalejte na cheesecake. Ďalšie 2 hodiny chlaďte a potom vyberte cheesecake z formy.