Menu
Recepty
Články
Značky
Súťaže
Novinky
Domov >
Recepty >
Hermelín s cesnakom a tymiánom
Bez mäsa
(0 z 1 hodnotenia)
Hermelín s cesnakom a tymiánom
30 min
4 porcia
Budete potrebovať
4 ks
Sedlčanský Hermelín Smotanový
2 strúčik
cesnak
2 vetvička
tymián
4 lyžice
olej
6 ks
vlašské orechy
čierne korenie
Do hrnčeka nalejte olej, pridajte lístočky tymianu, čerstvo mleté čierne korenie a rozotretý cesnak.
Marinádu dobre premiešajte a na pracovnú dosku si rozložte kus alobalu.
Na alobale úplne potrite Hermelín marinádou a potom zabaľte do alobalu.
Zabalený syr uložte do chladničky a nechajte aspoň 12 hodín odležať.
Namarinovaný Hermelín vložte do malej zapekacej mištičky a vrch prerežte do veľkého kríža.
Orechy nasekajte nadrobno a hoďte ich na pripravený Hermelín.
Pečte v rúre predhriatej na 200 °C asi 10 minút.
! Náš tip !
Namočte si chrumkavý chlieb do rozpusteného Hermelínu.
Výživové údaje na 100 g
energie
1737,7 kj / 413,7 kcal
tuky
38,9 g
sacharidy
1,9 g
z toho cukry
0,6 g
bielkoviny
15,1 g
soľ
1,4 g
vláknina
0,1 g
Nech Vám neutečie žiadny recept.
Odoberajte náš newsletter.
Odoberať
Som profesionál v gastroprevádzke
Prihlásením k odberu newslettera súhlasíte s
pravidlami spracovania osobných údajov
. Kedykoľvek sa môžete z odberu odhlásiť.