Menu
Recepty
Články
Značky
Súťaže
Novinky
Domov >
Recepty >
Cestoviny so smotanovou bylinkovou omáčkou
Bez mäsa
(0 z 1 hodnotenia)
Cestoviny so smotanovou bylinkovou omáčkou
30 min
4 porcia
Budete potrebovať
240 g
Lučina Smotanová
1 ks
šalotka
2 strúčik
cesnak
4 polievková lyžica
olivový olej
2 ks
vaječný žĺtok
čerstvé bylinky (napr. kôpor, tymián, rozmarín)
soľ
8 ks
cherry paradajky
100 g
hobliny parmezánu
500 g
tagliatelle
Dajte variť cestoviny do 3 l osolenej, vriacej vody.
Nakrájajte šalotku a cesnak najemno, nechajte speniť v hlbokej väčšej panvici na olivovom oleji a pridajte Lučinu Smotanovú.
Na miernom ohni minútu prehrievajte a vmiešajte žĺtky a bylinky.
Odstavte, osoľte a okoreňte.
Uvarené cestoviny zmiešajte so smotanovou omáčkou, posypte nakrájanými cherry paradajkami a hoblinami syra.
Výživové údaje na 100 g
energie
1264,0 kj / 300,9 kcal
tuky
13,0 g
sacharidy
34,8 g
z toho cukry
2,8 g
bielkoviny
10,6 g
soľ
0,4 g
vláknina
0,4 g
Nech Vám neutečie žiadny recept.
Odoberajte náš newsletter.
Odoberať
Som profesionál v gastroprevádzke
Prihlásením k odberu newslettera súhlasíte s
pravidlami spracovania osobných údajov
. Kedykoľvek sa môžete z odberu odhlásiť.