title
spizy-s-udenymi-gulockami_1245x915px.jpg
liptov.jpg
(0 z 1 hodnotenia)

Špízy s údenými guľôčkami

10 min
4 porcia

Budete potrebovať

  • 2 balenieLiptov Guľôčky
  • 16 kscherry paradajky
  • 1 ksjablko
  • stonky zeleru
  • lístky mäty
  • čerstvá bazalka
  • petržlenová vňať
  • citrónová šťava
  • špáratká
Liptov_gulocky_udene_96g_1245x915px.jpg
  1. Špízy so cherry paradajkami a bazalkou
    Napichujeme cherry paradajku, bazalkový list, guľôčku, bazalkový list a opäť cherry paradajku.
     
  2. Špízy so stonkovým zelerom a petržlenovou vňaťou
    Stonkový zeler nakrájame na 2 cm kúsky. Na napichovátko napichneme kúsok zeleru, lístok petržlenu, guľôčku, lístok petržlenu a opäť zeler.
     
  3. Špízy so jablkom a mätou
    Jabĺčko na krájame na osminky, vyrežeme jadrovník a rez potrieme citrónovou šťavou. Nakrájame na 2cm kúsky a pokračujeme ako v predchádzajúcich prípadoch, len bylinka bude mäta.

Výživové údaje na 100 g

energie
370,1 kj / 88,1 kcal
tuky
3,9 g
sacharidy
7,4 g
z toho cukry
5,0 g
bielkoviny
5,3 g
soľ
0,3 g
vláknina
1,2 g