Rúru predhrejeme na 180 stupňov a pripravíme plech na pečenie s papierom na pečenie. Lístkové cesto rozvaľkáme na pracovnej ploche tak, aby vznikol obdĺžnik.
V mise zmiešame Lučinu, nadrobno nasekané nakladané paradajky (šťavu zlejeme), sušené oregano, soľ a čierne korenie. Zmes z Lučiny a paradajok rozotrieme rovnomerne na povrch lístkového cesta, zrolujeme ho do dlhého valčeka a nakrájame na kúsky s hrúbkou asi 2 cm.
Kúsky kladieme s dostatočným rozstupom na pripravený plech, potrieme ich vajcom a posypeme sezamovými semienkami.
Slimáky pečieme v predhriatej rúre po dobu 20 – 25 minút, dokiaľ nie sú zlatisto hnedé. Po vybratí z rúry ich necháme trochu vychladnúť a potom si na nich môžeme pochutnať!