Menu
Recepty
Články
Značky
Súťaže
Novinky
Domov >
Recepty >
Vyprážané bryndzové pirohy
(0 z 0 hodnotenia)
Vyprážané bryndzové pirohy
60 min
4 porcia
Budete potrebovať
100 g
Liptov bryndza
2 balenie
lístkové cesto
200 g
zemiaky
2 ks
vajce na potrenie
50 ml
olej a máslo na smažení v poměru 4 : 1
soľ
čierne korenie
V miske zmiešajte zemiaky s bryndzou, v prípade potreby osoľte a okoreňte.
Z cesta vykrojte štvorce, do stredu vložte trochu náplne a preložte do tvaru trojhranu.
Boky potrite rozšľahaným vajíčkom, aby sa dobre zlepili.
Chvíľu vyprážajte v zmesi oleja a masla.
Hotové pirohy nechajte odkvapkať na savom papieri a podávajte s jogurtovo-paprikovým dipom.
Výživové údaje na 100 g
energie
1495,9 kj / 356,2 kcal
tuky
27,1 g
sacharidy
22,4 g
z toho cukry
1,6 g
bielkoviny
6,2 g
soľ
0,9 g
vláknina
1,3 g
Nech Vám neutečie žiadny recept.
Odoberajte náš newsletter.
Odoberať
Som profesionál v gastroprevádzke
Prihlásením k odberu newslettera súhlasíte s
pravidlami spracovania osobných údajov
. Kedykoľvek sa môžete z odberu odhlásiť.