Menu
Recepty
Články
Značky
Súťaže
Novinky
Domov >
Recepty >
Šalát zo šošovice beluga s Hermelínom a sušenými paradajkami
(0 z 1 hodnotenia)
Šalát zo šošovice beluga s Hermelínom a sušenými paradajkami
60 min
4 porcia
Budete potrebovať
1 ks (malá, červená asi 100g)
cibuľa
15 ml (červený)
vínny ocot
30 ml
olivový olej
250 g (beluga)
Čierna šošovica
1 strúčik (rozdrvený)
cesnak
petržlenová vňať
pažítka
200 g
Sedlčanský Hermelín Originál
150 g (nakládané)
sušené paradajky
soľ a čierne korenie
Cibuľu zmiešame s octom a 3 g soli a všetko premiešame.
Šošovicu uvaríme vo vriacej osolenej vode (asi 30 minút), scedíme a zmiešame s olivovým olejom, cesnakom a čiernym korením.
Pred podávaním pridáme do šošovice nasekané bylinky a podávame s cibuľou, nasekanými sušenými paradajkami a Hermelínom Originál nakrájaným na kocky.
Výživové údaje na 100 g
energie
1060.2 kj / 252.4 kcal
tuky
13.4 g
sacharidy
16.6 g
z toho cukry
2.4 g
bielkoviny
13.2 g
soľ
1.1 g
vláknina
1.4 g
Nech Vám neutečie žiadny recept.
Odoberajte náš newsletter.
Odoberať
Som profesionál v gastroprevádzke
Prihlásením k odberu newslettera súhlasíte s
pravidlami spracovania osobných údajov
. Kedykoľvek sa môžete z odberu odhlásiť.