title
11a_1245x915px.jpg
sedlcansky.jpg
ikonka_bez masa.svg
Bez mäsa
(0 z 1 hodnotenia)

Restovaný Hermelín s cherry paradajkami a paprikou

10 min
4 porcia

Budete potrebovať

Sedlčanský Hermelín Originál 100 g.png
  1. Na panvičke trochu zohrejte olivový olej. 
  2. Pridajte rozkrojené cherry paradajky, nakrájanú žltú papriku a cesnak nakrájaný na plátky. 
  3. Zeleninu jemne osoľte a pridajte 1 až 2 vetvičky tymianu. Restujte dozlatista. 
  4. Pridajte Hermelín a všetko pomaly na miernom ohni opekajte. Opatrne obracajte, aby bola kôrka pekne chrumkavá. 
  5. Na konci môžete posypať drveným čiernym korením.

Výživové údaje na 100 g

energie
553,1 kj / 131,7 kcal
tuky
10,1 g
sacharidy
3,1 g
z toho cukry
2,5 g
bielkoviny
6,8 g
soľ
0,5 g
vláknina
1,3 g