Menu
Recepty
Články
Značky
Súťaže
Novinky
Domov >
Recepty >
Prvý slovenský šalát s bryndzou
Z ovčieho mlieka
(0 z 1 hodnotenia)
Prvý slovenský šalát s bryndzou
15 min
+ + 5 min
2 porcia
Budete potrebovať
1 ks
100 g
listový šalát
50 g
špenátové lístky
6 ks
reďkovky
1 ks
jarná cibuľka
1 hrsť
vlašské orechy
1 čajová lyžička
pažítka
2 polievková lyžica
olivový olej
citrónová šťava
soľ
čierne korenie
Listy šalátu umyjeme a potrháme na menšie kúsky.
K zmesi šalátu pridáme nakrájané reďkovky, jarnú cibuľku a pažítku.
Dochutíme citrónovou šťavou, olivovým olejom, soľou, korením a premiešame.
Na záver dochutíme sviežou bryndzou Liptov z horského mlieka a dozdobíme vlašskými orechmi.
Výživové údaje na 100 g
energie
869,0 kj / 206,9 kcal
tuky
17,8 g
sacharidy
4,3 g
z toho cukry
1,1 g
bielkoviny
7,1 g
soľ
1,1 g
vláknina
1,4 g
Nech Vám neutečie žiadny recept.
Odoberajte náš newsletter.
Odoberať
Som profesionál v gastroprevádzke
Prihlásením k odberu newslettera súhlasíte s
pravidlami spracovania osobných údajov
. Kedykoľvek sa môžete z odberu odhlásiť.