title
Lucina zerve_vafle_c_1245x915px (1).jpg
lucina.jpg
(0 z 1 hodnotenia)

Plnené Croffles

30 min
4 porcia

Budete potrebovať

Lučina svěží žervé 80g 1245x915.jpg
  1. Rozbaľte lístkové cesto a rozrežte ho na štyri rovnaké obdĺžniky.
  2. Sušené paradajky nakrájajte na malé kúsky, jarnú cibuľku na tenké krúžky.
  3. Paradajky a cibuľku zmiešajte s Lučinou Svěží žervé v miske.
  4. Náplň rovnomerne rozložte na polovicu každého obdĺžnika cesta a preložte. Okraje pritlačte vidličkou.
  5. Croffles pečte vo vaflovači do zlatova.
  6. Rukolu zmiešajte s citrónovou šťavou a olivovým olejom. Podávajte s hotovými croffles.

! Náš tip !

Croffles sú kombináciou croissantu a waffle, takže si ich môžete pripraviť aj z plundrového cesta, z ktorého sa robia croissanty.

Výživové údaje na 100 g

energie
1258.8 kj / 299.7 kcal
tuky
22.3 g
sacharidy
20.2 g
z toho cukry
3.0 g
bielkoviny
5.4 g
soľ
0.6 g
vláknina
1.3 g