Menu
Recepty
Články
Značky
Súťaže
Novinky
Domov >
Recepty >
Pečený Hermelín s cuketou a zemiakom
Bez mäsa
(0 z 1 hodnotenia)
Pečený Hermelín s cuketou a zemiakom
10 min
4 porcia
Budete potrebovať
4 ks
Sedlčanský Hermelín Originál
2 dcl
olivový olej
rozdrtený cesnak
jemne nasekaná feferónka
tymián
4 kvapka
worcestrová omáčka
4 ks
uvarené zemiaky
2 ks
cuketa
12 ks
cherry paradajky
muškátový oriešok
V miske zmiešajte drvený cesnak, feferónku, worcester a olivový olej.
Pekáčik vymastite olejom. Vložte doň Hermelín a prelejte pripravenou zmesou.
Zemiak a cuketu nakrájajte na tenšie plátky a rozložte ich na pekáčik okolo Hermelínu.
Zemiak i cuketu posoľte a okoreňte jemne nastrúhaným muškátovým orieškom. Pridajte vetvičku tymianu.
Pečte na 160 °C až do zmäknutia.
Ku koncu pečenia prepnite na gril a pečte dozlata.
Výživové údaje na 100 g
energie
1021,2 kj / 243,1 kcal
tuky
22,2 g
sacharidy
4,3 g
z toho cukry
1,0 g
bielkoviny
6,7 g
soľ
0,5 g
vláknina
0,7 g
Nech Vám neutečie žiadny recept.
Odoberajte náš newsletter.
Odoberať
Som profesionál v gastroprevádzke
Prihlásením k odberu newslettera súhlasíte s
pravidlami spracovania osobných údajov
. Kedykoľvek sa môžete z odberu odhlásiť.