Menu
Recepty
Články
Značky
Súťaže
Novinky
Domov >
Recepty >
Marhuľový dezert do skla
Bez mäsa
(0 z 1 hodnotenia)
Marhuľový dezert do skla
15 min
4 porcia
Budete potrebovať
480 g
Lučina Línia
300 g
biely jogurt
4 polievková lyžica
čakankový sirup (med)
8 polievková lyžica
ovsené vločky
8 ks
marhule
blanšírované pistácie na ozdobu
Lučinu premiešajte so sirupom (medom) a bielym jogurtom.
Pripravte si dva poháre, do ktorých budete dezert pripravovať. Do každého vložte lyžicu ovsených vločiek.
Marhule nakrájajte na drobné kocky. Nabok si dajte 4 polmesiačiky na ozdobu. Do každého pohára nasypte asi hrsť nakrájaných marhúľ a zarovnajte.
Rovnomerne pokryte asi dvomi až tromi lyžicami krému.
Na krém nasypte znova lyžicu ovsených vločiek, opäť posypte marhuľami a pokryte krémom.
Ozdobte polmesiačikmi marhule a nadrobno nasekanými pistáciami.
Výživové údaje na 100 g
energie
530,4 kj / 126,3 kcal
tuky
7,5 g
sacharidy
9,0 g
z toho cukry
4,3 g
bielkoviny
4,5 g
soľ
0,3 g
vláknina
3,1 g
Nech Vám neutečie žiadny recept.
Odoberajte náš newsletter.
Odoberať
Som profesionál v gastroprevádzke
Prihlásením k odberu newslettera súhlasíte s
pravidlami spracovania osobných údajov
. Kedykoľvek sa môžete z odberu odhlásiť.