title
lucina-and-skyr-s-pecenou-mrkvi_1245x915px.jfif
lucina.jpg
ikonka_bez masa.svg
Bez mäsa
(0 z 1 hodnotenia)

Lučina & Skyr s pečenou mrkvou

30 min + + 10 min
4 porcia

Budete potrebovať

  • 240 gLučina & Skyr
  • 4 ksmrkva
  • 4 ksžltá mrkva
  • 4 ksfialová mrkva
  • 4 polievková lyžicaolivový olej
  • 2 polievková lyžicanasekané čerstvé bylinky
  • soľ
LUCINA _ SKYR 120g_1245x915px.jpg
  1. Mrkvu očistite (nelúpte) a pozdĺžne nakrájajte na polovice alebo na štvrtiny.
     
  2. Do misy dajte olivový olej, bylinky a osoľte podľa chuti. V tejto marináde obaľte mrkvu.
     
  3. Na plech si dajte papier na pečenie a mrkvu naň rovnomerne rozložte.
     
  4. Pečte na 200 °C cca 20 minút.
     
  5. Hotovú mrkvu podávajte s Lučinou & Skyr.

Výživové údaje na 100 g

energie
302,1 kj / 71,9 kcal
tuky
4,2 g
sacharidy
6,6 g
z toho cukry
5,0 g
bielkoviny
2,1 g
soľ
0,2 g
vláknina
2,9 g