Najprv namarinujte kuracie mäso. Mäso očistite a nakrájajte na menšie kúsky.
Do misky dajte olivový olej, korenie a soľ. Marinádu zmiešajte a vložte do nej kúsky mäsa. Mäso nechajte chvíľu odpočívať.
Medzitým si pripravte zálievku na šalát. V miske zmiešajte olivový olej, med, dijonskú horčicu, soľ a korenie.
Na panvici na strednom ohni opečte mäso dozlatista.
Do veľkej misy vložte mix šalátov a špenátové listy. Pridajte pripravenú zálievku a všetko zľahka premiešajte. Šalát rozdeľte na dva taniere, pridajte na kocky nakrájané avokádo, na kocky nakrájanú Lučinu Šalátovú a umyté nakrájané jahody. Nakoniec pridajte kúsky mäsa a šalát ozdobte mikrobylinkami.