Menu
Recepty
Články
Značky
Súťaže
Novinky
Domov >
Recepty >
Jablká plnené Lučinou so škoricovou granolou a medom
Bez mäsa
(0 z 1 hodnotenia)
Jablká plnené Lučinou so škoricovou granolou a medom
30 min
4 porcia
Budete potrebovať
2
Lučina Originál 100g
6 polievková lyžica
med
4 ks
jablko
1 hrnček
vločky
1 hrsť
slnečnicové semienka
1 hrsť
ľanové semienko
1 hrsť
hrozienka
1 lyžice
škorica
Ingrediencie na granolu dôkladne zmiešajte tak, aby sa med rovnomerne premiešal a dajte zapiecť na 15 min. na 150 °C.
Jablká vydlabte a vytvorte z nich misky. Vydlabané stredy jabĺk nasekajte najemno a zmiešajte s Lučinou a 2 lyžicami medu.
Zmes Lučiny plňte do misiek z jabĺk, posypte granolou a každé jablko polejte lyžicou medu.
Výživové údaje na 100 g
energie
985,0 kj / 234,5 kcal
tuky
8,0 g
sacharidy
34,4 g
z toho cukry
23,5 g
bielkoviny
4,6 g
soľ
0,1 g
vláknina
3,6 g
Nech Vám neutečie žiadny recept.
Odoberajte náš newsletter.
Odoberať
Som profesionál v gastroprevádzke
Prihlásením k odberu newslettera súhlasíte s
pravidlami spracovania osobných údajov
. Kedykoľvek sa môžete z odberu odhlásiť.