title
jablka-plnena-lucinou-se-skoricovou-granolou-a-medem_1245x915px.jpg
lucina.jpg
ikonka_bez masa.svg
Bez mäsa
(0 z 1 hodnotenia)

Jablká plnené Lučinou so škoricovou granolou a medom

30 min
4 porcia

Budete potrebovať

  • 2Lučina Originál 100g
  • 6 polievková lyžicamed
  • 4 ksjablko
  • 1 hrnčekvločky
  • 1 hrsťslnečnicové semienka
  • 1 hrsťľanové semienko
  • 1 hrsťhrozienka
  • 1 lyžiceškorica
  1. Ingrediencie na granolu dôkladne zmiešajte tak, aby sa med rovnomerne premiešal a dajte zapiecť na 15 min. na 150 °C.
     
  2. Jablká vydlabte a vytvorte z nich misky. Vydlabané stredy jabĺk nasekajte najemno a zmiešajte s Lučinou a 2 lyžicami medu.
     
  3. Zmes Lučiny plňte do misiek z jabĺk, posypte granolou a každé jablko polejte lyžicou medu.

Výživové údaje na 100 g

energie
985,0 kj / 234,5 kcal
tuky
8,0 g
sacharidy
34,4 g
z toho cukry
23,5 g
bielkoviny
4,6 g
soľ
0,1 g
vláknina
3,6 g