Menu
Recepty
Články
Značky
Súťaže
Novinky
Domov >
Recepty >
Hermelín s červenou pastou zo sušených paradajok
Bez mäsa
(0 z 1 hodnotenia)
Hermelín s červenou pastou zo sušených paradajok
15 min
+ + 5 min
4 porcia
Budete potrebovať
1 balenie
Sedlčanský Hermelín na gril Original s grilovacím korením (4x100g)
1 strúčik
cesnak
1 hrsť
slnečnicové semienka
250 ml
sušené paradajky (v oleji)
1 hrsť
nadrobno pokrájaná pažítka
extra panenský repkový olej
soľ
čierne korenie
Sušené paradajky spolu so semienkami, strúčikom cesnaku a petržlenovou vňaťou rozmixujte tyčovým mixérom.
Podľa potreby pastu zrieďte olejom.
Dochuťte soľou a korením.
Hermelíny pozdĺžne rozkrojte napoly a naplňte zmesou, pridajte grilovacie korenie a zabaľte do alobalu. Grilujte približne 8 minút.
Výživové údaje na 100 g
energie
1154,2 kj / 274,8 kcal
tuky
23,4 g
sacharidy
3,8 g
z toho cukry
2,2 g
bielkoviny
12,2 g
soľ
1,8 g
vláknina
2,4 g
Nech Vám neutečie žiadny recept.
Odoberajte náš newsletter.
Odoberať
Som profesionál v gastroprevádzke
Prihlásením k odberu newslettera súhlasíte s
pravidlami spracovania osobných údajov
. Kedykoľvek sa môžete z odberu odhlásiť.