title
26a_1245x915px (1).png
sedlcansky.jpg
ikonka_bez masa.svg
Bez mäsa
(0 z 1 hodnotenia)

Hermelín rozpečený v chlebe

30 min
4 porcia

Budete potrebovať

  • 1 balenieSedlčanský Hermelín na gril Spicy (4x100g)
  • 4 ksmalý okrúhly chlieb
  • 100 mlolivový olej
  • nasekané čerstvé bylinky
  • 2 strúčikcesnak
  • soľ
  • čierne korenie
SEDLCANSKY_Na_gril_Pikantni_4x100g_1245x915px.jpg
  1. Na oleji orestujte časť byliniek a cesnak tak, aby olej ovoňali, potom ich z oleja vyberte.
     
  2. V každom chlebe vydlabte priestor veľkosti Hermelínu, chleby grilujte z oboch strán dozlatista a podľa potreby potrite olejom.
     
  3. Vymastite každý chlieb ovoňaným olejom a vyplňte ho Hermelínom. Posypte Hermelíny zvyšnými bylinkami a pokvapkajte olejom. Zabaľte do alobalu a grilujte ešte 8 minút. Jemné syrové jadro sa bude rozplývať na jazyku.

Výživové údaje na 100 g

energie
1106,7 kj / 263,5 kcal
tuky
7,9 g
sacharidy
37,3 g
z toho cukry
0,8 g
bielkoviny
8,7 g
soľ
1,5 g
vláknina
0,0 g