Menu
Recepty
Články
Značky
Súťaže
Novinky
Domov >
Recepty >
Grilovaný Sedlčanský Hermelín s medom a pekanovými orechmi
(0 z 1 hodnotenia)
Grilovaný Sedlčanský Hermelín s medom a pekanovými orechmi
20 min
4 porcia
Budete potrebovať
1 ks
Sedlčanský Hermelín na gril Originál s brusnicovou omáčkou (4x100g)
4 lyžice
med
1 hrsť
píniové oriešky
soľ a čierne korenie
Hermelín opečieme na grile z oboch strán do zlatista.
Syr prenesieme na taniere a okamžite pokvapkáme medom.
Syr posypeme nasekanými pekanovými orechmi, osolíme a okoreníme.
Podávame ako teplé predjedlo alebo ako súčasť hlavného jedla.
! Náš tip !
K tomuto jedlu sa skvelo hodí grilovaná bagetka alebo opečený toast.
Výživové údaje na 100 g
energie
1437.9 kj / 342.4 kcal
tuky
26.8 g
sacharidy
9.0 g
z toho cukry
7.7 g
bielkoviny
16.5 g
soľ
1.6 g
vláknina
0.7 g
Nech Vám neutečie žiadny recept.
Odoberajte náš newsletter.
Odoberať
Som profesionál v gastroprevádzke
Prihlásením k odberu newslettera súhlasíte s
pravidlami spracovania osobných údajov
. Kedykoľvek sa môžete z odberu odhlásiť.