title
sedlcansky s pekany_1245x915px.jpg
sedlcansky.jpg
(0 z 1 hodnotenia)

Grilovaný Sedlčanský Hermelín s medom a pekanovými orechmi

20 min
4 porcia

Budete potrebovať

Sedlčanský Hermelín na gril Originál brusinka 4x100g.png
  1. Hermelín opečieme na grile z oboch strán do zlatista.
  2. Syr prenesieme na taniere a okamžite pokvapkáme medom.
  3. Syr posypeme nasekanými pekanovými orechmi, osolíme a okoreníme.
  4. Podávame ako teplé predjedlo alebo ako súčasť hlavného jedla.

! Náš tip !

K tomuto jedlu sa skvelo hodí grilovaná bagetka alebo opečený toast.

Výživové údaje na 100 g

energie
1437.9 kj / 342.4 kcal
tuky
26.8 g
sacharidy
9.0 g
z toho cukry
7.7 g
bielkoviny
16.5 g
soľ
1.6 g
vláknina
0.7 g