Menu
Recepty
Články
Značky
Súťaže
Novinky
Domov >
Recepty >
Grilovaný Sedlčanský Hermelín s cesnakovým špenátom a cícerom
(0 z 1 hodnotenia)
Grilovaný Sedlčanský Hermelín s cesnakovým špenátom a cícerom
30 min
1 porcia
Budete potrebovať
1 ks
Sedlčanský Hermelín proteín
150 g
cícer (varený)
100 g
baby špenát
1 strúčik
cesnak
1 lyžice
olivový olej
1 lyžice
citrónová šťava
soľ a čierne korenie
Hermelín grilujeme podľa návodu – ideálne v alobale alebo v špeciálnej grilovacej miske, približne 6 – 8 minút z každej strany.
Medzitým si na panvici zohrejeme olivový olej a krátko na ňom orestujeme nasekaný cesnak.
Pridáme baby špenát a len krátko ho prehrejeme, aby zavädol.
Vmiešame cícer a citrónovú šťavu, osolíme, okoreníme a dobre premiešame.
Na tanier rozprestrieme teplú zmes špenátu s cícerom a na ňu položíme grilovaný Hermelín.
! Náš tip !
Výborne sa hodí ako ľahký letný obed alebo proteínová večera po cvičení.
Výživové údaje na 100 g
energie
636.6 kj / 151.6 kcal
tuky
7.8 g
sacharidy
9.9 g
z toho cukry
0.8 g
bielkoviny
9.6 g
soľ
1.0 g
vláknina
2.4 g
Nech Vám neutečie žiadny recept.
Odoberajte náš newsletter.
Odoberať
Som profesionál v gastroprevádzke
Prihlásením k odberu newslettera súhlasíte s
pravidlami spracovania osobných údajov
. Kedykoľvek sa môžete z odberu odhlásiť.