title
Sedlcansky_grilovany_1245x915px.jpg
sedlcansky.jpg
(0 z 1 hodnotenia)

Grilovaný Sedlčanský Hermelín s cesnakovým špenátom a cícerom

30 min
1 porcia

Budete potrebovať

400x400 produkt (4).png
  1. Hermelín grilujeme podľa návodu – ideálne v alobale alebo v špeciálnej grilovacej miske, približne 6 – 8 minút z každej strany.
  2. Medzitým si na panvici zohrejeme olivový olej a krátko na ňom orestujeme nasekaný cesnak.
  3. Pridáme baby špenát a len krátko ho prehrejeme, aby zavädol.
  4. Vmiešame cícer a citrónovú šťavu, osolíme, okoreníme a dobre premiešame.
  5. Na tanier rozprestrieme teplú zmes špenátu s cícerom a na ňu položíme grilovaný Hermelín.

! Náš tip !

Výborne sa hodí ako ľahký letný obed alebo proteínová večera po cvičení.

Výživové údaje na 100 g

energie
636.6 kj / 151.6 kcal
tuky
7.8 g
sacharidy
9.9 g
z toho cukry
0.8 g
bielkoviny
9.6 g
soľ
1.0 g
vláknina
2.4 g