title
12a_1245x915px (1).png
sedlcansky.jpg
(0 z 1 hodnotenia)

Grilovaný Hermelín so zelenou špargľou a šunkou

30 min
4 porcia

Budete potrebovať

Sedlčanský Hermelín na gril Originál brusinka 4x100g.png
  1. V hrnci priveďte do varu osolenú vodu a vložte do nej špargľu. Varte ju asi 1 minútu, potom ju vyberte, vychlaďte v studenej vode a rozkrojte na polovice.

     
  2. V miske rozmiešajte med so sójovou omáčkou a tabascom. Rozbaľte Hermelíny, na každý položte plátok šunky, potrite ochuteným medom, položte naň dve polovice špargle, šunku zaviňte a položte na Hermelín.

     
  3. Opatrne zabaľte Hermelíny do alobalu, položte ich na gril a grilujte z každej strany asi 5 až 7 minút. Hotové Hermelíny preložte na taniere, doplňte podľa chuti listami šalátu a brusnicovou omáčkou.

Výživové údaje na 100 g

energie
973,9 kj / 231,9 kcal
tuky
16,4 g
sacharidy
7,6 g
z toho cukry
7,1 g
bielkoviny
14,2 g
soľ
1,8 g
vláknina
0,4 g