title
25a_1245x915px.jpg
sedlcansky.jpg
(0 z 1 hodnotenia)

Grilovaný Hermelín s chrumkavou slaninkou v pivnej marináde

30 min
4 porcia

Budete potrebovať

SEDLCANSKY_Na_gril_Pikantni_4x100g_1245x915px.jpg
  1. Najprv si pripravte pivnú marinádu. Cibuľu olúpte a nakrájajte na drobné kocky, premiešajte spolu s grilovacím korením, olejom, pivom a horčicou.
     
  2. Sedlčanský Hermelín na gril vyberte z obalu. Hermelín obaľte opečenou slaninou, navrch rozotrite vrstvu pripravenej marinády a celé dôkladne zabaľte do alobalu (prípadne vytvorte vrecko, do ktorého Hermelín vložíte a zalejete marinádou).
     
  3. Nechajte asi 2 minúty grilovať. Syr sa trochu nafúkne, ale jeho pevná kôrka nedovolí, aby praskol. Potom Hermelín odstráňte z grilu, vybaľte a pochutnávajte si na jeho krémovej konzistencii.

Výživové údaje na 100 g

energie
1109,4 kj / 264,1 kcal
tuky
22,6 g
sacharidy
2,9 g
z toho cukry
2,1 g
bielkoviny
11,7 g
soľ
1,3 g
vláknina
0,6 g