1 balenieSedlčanský Hermelín na grile s pikantnou slivkovou omáčkou (4x100g)
2 ksmenšia hruška
1 ksmalý fenikel
2 ksmenší pomaranč
10 kskapary
20 kszemiakové lupienky
2 lyžicemed
4 lyžiceolivový olej
2 lyžicecitrónová šťava
0.50 lyžicepomarančová kôra
soľ
Fenikel a hrušky zbavte nejedlých častí a nakrájajte na jemné plátky. Pridajte dieliky pomaranča a dresing z citrónovej šťavy, medu, soli a olivového oleja.
V miske zmiešajte slivkovú omáčku s pomarančovou kôrou a roztlačenými kaparami.
Hermelíny pozdĺžne rozkrojte a každý preložte 5 zemiakovými lupienkami. Takto zabaľte do alobalu. Grilujte z oboch strán asi 5 minút.
Hotové syry rozdeľte na taniere, čiastočne prelejte omáčkou a doplňte šalátom z hrušiek a fenikla.