title
17a_1245x915px (1).jpg
sedlcansky.jpg
ikonka_bez masa.svg
Bez mäsa
(0 z 1 hodnotenia)

Grilovaný Hermelín s hruškami a slivkovou omáčkou

30 min
4 porcia

Budete potrebovať

  • 1 balenieSedlčanský Hermelín na grile s pikantnou slivkovou omáčkou (4x100g)
  • 2 ksmenšia hruška
  • 1 ksmalý fenikel
  • 2 ksmenší pomaranč
  • 10 kskapary
  • 20 kszemiakové lupienky
  • 2 lyžicemed
  • 4 lyžiceolivový olej
  • 2 lyžicecitrónová šťava
  • 0.50 lyžicepomarančová kôra
  • soľ
Sedlčanský Hermelín na gril originál se švestkovou omáčkou 4x100g.png
  1. Fenikel a hrušky zbavte nejedlých častí a nakrájajte na jemné plátky. Pridajte dieliky pomaranča a dresing z citrónovej šťavy, medu, soli a olivového oleja.
     
  2. V miske zmiešajte slivkovú omáčku s pomarančovou kôrou a roztlačenými kaparami.
     
  3. Hermelíny pozdĺžne rozkrojte a každý preložte 5 zemiakovými lupienkami. Takto zabaľte do alobalu. Grilujte z oboch strán asi 5 minút.
     
  4. Hotové syry rozdeľte na taniere, čiastočne prelejte omáčkou a doplňte šalátom z hrušiek a fenikla.

Výživové údaje na 100 g

energie
834,8 kj / 198,8 kcal
tuky
12,7 g
sacharidy
14,4 g
z toho cukry
7,5 g
bielkoviny
6,9 g
soľ
0,8 g
vláknina
1,8 g