Grilovaný Hermelín s dijonskou horčicou a karamelizovanou cibuľou na pive
30 min + + 5 min
4 porcia
Budete potrebovať
4 ksSedlčanský Hermelín Originál
4 lyžiceDijonská celozrnná horčica
2 ksväčšia cibuľa
60 gkompót, čerstvé alebo mrazené brusnice
3 lyžiceolej
2 lyžicehnedý cukor
200 mlsvetlé pivo
soľ
V hlbokej panvici zohrejte olej, pridajte na kolieska pokrájanú cibuľu a brusnice. Keď cibuľa začne zlatnúť, prisypte cukor a miešajte, dokiaľ sa nerozpustí a nezačne karamelizovať. Zalejte pivom, podľa chuti osoľte a odstráňte zo sporáka.
Hermelíny potrite horčicou, umiestnite do alobalu a na každý dajte ¼ cibule. Zakryte je kúskom papiera na pečenie a zabaľte do alobalu.
Dajte na gril a pečte 5 až 7 minút z každej strany.