title
18a_1245x915px (1).jpg
sedlcansky.jpg
ikonka_bez masa.svg
Bez mäsa
(0 z 1 hodnotenia)

Grilovaný Hermelín s bylinkami a slivkovou omáčkou

30 min
4 porcia

Budete potrebovať

  • 1 balenieSedlčanský Hermelín na grile s pikantnou slivkovou omáčkou (4x100g)
  • 1 hrsťčerstvé bylinky (napr. kôpor, tymián, rozmarín)
  • 2 lyžicesekané mandle
  • 1 ksčervená cibuľa
  • 2 lyžiceolivový olej
  • soľ
Sedlčanský Hermelín na gril originál se švestkovou omáčkou 4x100g.png
  1. Bylinky nasekajte a v mažiari zmiešajte s olejom a mandľami. Hermelíny obaľte v bylinkovej zmesi.
     
  2. Na alobal poklaďte kolieska cibule, na ňu položte Hermelín a hore opäť cibuľu.
     
  3. Grilujte do zmäknutia syra – ľahko to spoznáte stlačením syra cez alobal.
     
  4. Syr je výborný s opečeným chlebom a pikantnou slivkovou omáčkou.

Výživové údaje na 100 g

energie
1052,3 kj / 250,6 kcal
tuky
18,6 g
sacharidy
8,1 g
z toho cukry
1,3 g
bielkoviny
12,8 g
soľ
1,3 g
vláknina
0,8 g