Menu
Recepty
Články
Značky
Súťaže
Novinky
Domov >
Recepty >
Francúzska vajíčková nátierka s dijónskou horčicou a kaparami
(0 z 1 hodnotenia)
Francúzska vajíčková nátierka s dijónskou horčicou a kaparami
15 min
4 porcia
Budete potrebovať
5 ks
vajce varené natvrdo
1 lyžice
dijonská horčica
1 lyžice
maslo
1 lyžice (nasekané)
kapary
1 lyžice
pažítka
soľ a čierne korenie
1 ks
Lučina 120g
Vajcia nasekáme najemno a zmiešame ich s Lučinou, mäkkým maslom a dijónskou horčicou.
Pridáme kapary a nasekanú pažítku, dochutíme soľou a čiernym korením.
Všetko dôkladne miešame, dokiaľ nevznikne hladká nátierka.
Podávame s bagetou alebo malými croissantmi.
Výživové údaje na 100 g
energie
773.2 kj / 184.1 kcal
tuky
15.3 g
sacharidy
1.5 g
z toho cukry
0.7 g
bielkoviny
10.4 g
soľ
0.9 g
vláknina
0 g
Nech Vám neutečie žiadny recept.
Odoberajte náš newsletter.
Odoberať
Som profesionál v gastroprevádzke
Prihlásením k odberu newslettera súhlasíte s
pravidlami spracovania osobných údajov
. Kedykoľvek sa môžete z odberu odhlásiť.