Menu
Recepty
Články
Značky
Súťaže
Novinky
Domov >
Recepty >
Hydinová paštéta so zapečenými korbáčikmi
(0 z 1 hodnotenia)
Hydinová paštéta so zapečenými korbáčikmi
15 min
2 porcia
Budete potrebovať
Liptov údené korbáčiky 75g
150 g
kuracie prsia
350 g
mleté mäso
70 g
kuracia pečeň
1 čajová lyžička
rasca
2 ks
vajce
1 ks
cibuľa
3 strúčik
cesnak
100 g
varený bravčový bôčik
2 polievková lyžica
paradajkový pretlak
1 čajová lyžička
papriková pasta
soľ a čierne korenie
Kuracie aj zmes mletého mäsa opečieme spolu s cibuľou, cesnakom, tymiánom, pretlakom a paprikovou pastou na panvici.
Necháme trochu vychladnúť, rozmixujeme, pridáme vajíčka a rozmixované pečienky, soľ a korenie.
Túto zmes vložíme do formy vyloženej plátkami slaninky alebo bôčika. V strede napĺňania položíme niekoľko neúdených Liptov korbáčikov do nádoby.
Potom doložíme zvyškom masy, preložíme slaninkou a pečieme vo vodnom kúpeli v rúre 90 – 120 minút pri teplote 190 °C. Prajeme dobrú liptovskú chuť!
Výživové údaje na 100 g
energie
835,6 kj / 198,9 kcal
tuky
14,5 g
sacharidy
2,0 g
z toho cukry
1,3 g
bielkoviny
15,1 g
soľ
1,0 g
vláknina
0,3 g
Nech Vám neutečie žiadny recept.
Odoberajte náš newsletter.
Odoberať
Som profesionál v gastroprevádzke
Prihlásením k odberu newslettera súhlasíte s
pravidlami spracovania osobných údajov
. Kedykoľvek sa môžete z odberu odhlásiť.