title
toast chrest_1245x915px.jpg
kral syru.jpg
(0 z 1 hodnotenia)

Špargľový sendvič so Sedlčanským Hermelínom

20 min
4 porcia

Budete potrebovať

Sedlčanský Hermelín Originál 100 g.png
  1. Špargľu očistíme a blanšírujeme vo vriacej vode asi 2 minúty, potom okamžite prenesieme do ľadovej vody a prudko schladíme a usušíme.
  2. Plátok chleba potrieme maslom, osolíme a okoreníme.
  3. Na chlieb položíme Hermelín nakrájaný na plátky a naň rozložíme výhonky špargle.
  4. Sendvič prikryjeme ďalším plátkom chleba, zapečieme v hriankovači a podávame.

! Náš tip !

Do sendviča môžete pridať tiež listy šalátu alebo rozdrobené vajce uvarené natvrdo.

Výživové údaje na 100 g

energie
3644,0 kj / 867,6 kcal
tuky
50,0 g
sacharidy
70,0 g
z toho cukry
7,2 g
bielkoviny
33,0 g
soľ
4,9 g
vláknina
2,1 g