Zemiaky nakrájame na tenké plátky a dáme na 30 minút do studenej vody.
Rúru predhrejeme na 180 °C.
Plátky zemiakov vyberieme z vody a necháme ich odkvapkať. Podľa veľkosti položíme tri alebo štyri plátky zemiakov v štyroch radoch na plech vyložený papierom na pečenie tak, aby sa čiastočne prekrývali, a posypeme trochou soli.
Zemiaky rovnomerne a bohato posypeme strúhaným syrom tak, aby plátky po upečení dobre držali pohromade.
Pečieme v rúre asi 30 minút pri 180 °C.
Medzitým umyjeme šalátovú uhorku a paradajky a nakrájame ich na plátky. Petržlenovú vňať umyjeme a natrháme na väčšie kúsky.
Zemiakové wrapy vyberieme z rúry a necháme ich krátko vychladnúť.
Potom wrapy natrieme Lučinou Nadýchanou s bylinkami a obložíme ich šalátovou uhorkou, paradajkami a petržlenovou vňaťou. Preložíme a pochutíme si.