Základ na prípravu Crème Brûlée (8 až 12 porcií).
Umožňuje rýchlu a jednoduchú prípravu jedinečného Crème Brûlée (netreba školený personál)– bez ďalších prísad!
Prírodná vanilková chuť. UHT pasterizácia zaisťuje dlhú trvanlivosť.
Používa sa ako základ pre koláče, miniatúrne dezerty, Verrines atď.
Dochucovaniu sa medze nekladú: korenie, ovocie, káva…
Chutí rovnako ako „domáce“ Crème Brûlée.
Garancia vždy rovnakej vlastnosti výsledného produktu.
Kvalita michellinských kuchárov.
Zloženie: smotana, plnotučné mlieko, cukor, glukózový sirup, vaječné žĺtky, modifikovaný škrob, prírodná vanilková aróma, zahusťovadlá: karagenan, xantán; sušený bielok, farbivo: betakarotén, vanilkové semienka.
smotana, plnotučné mlieko, cukor, glukózový sirup, vaječné žĺtky, modifikovaný škrob, prírodná vanilková aróma, zahusťovadlá: karagenan, xantán; sušený bielok, farbivo: betakarotén, vanilkové semienka.
Odoberajte náš newsletter.