Menu
Recepty
Články
Značky
Súťaže
Novinky
Domov >
Recepty >
Krémové cestoviny s príchuťou ementálu
Bez mäsa
(0 z 1 hodnotenia)
Krémové cestoviny s príchuťou ementálu
30 min
4 porcia
Budete potrebovať
2 ks
Bambino Extra ementálové
450 g fusilli
cestoviny
55 g
maslo
4 strúčik
cesnak
250 g
cherry paradajky
240 ml
smotana na šľahanie
soľ a čierne korenie
bazalka
Cestoviny uvarte podľa návodu na obale, sceďte a nechajte odkvapkať v cedníku.
Vo veľkej panvici rozpustite maslo na strednom ohni. Pridajte nadrobno nakrájané strúčiky cesnaku a smažte, kým cesnak nezačne voňať.
Do panvice nalejte smotanu na šľahanie a premiešajte.
Znížte teplotu na minimum a do panvice pridajte tavený syr
Bambino Extra ementálové
. Miešajte, kým sa syr nerozpustí a nevytvorí hladkú omáčku.
Varte niekoľko minút, kým omáčka mierne nezhustne. Dochuťte soľou a korením. V prípade potreby zrieďte mliekom.
Do panvice pridajte uvarené cestoviny fusilli a miešajte, kým sa cestoviny rovnomerne neobalia syrovou omáčkou.
Do zmesi cestovín a omáčky jemne vmiešajte cherry paradajky.
Odstavte z ohňa a ozdobte lístkami čerstvej bazalky.
Vychutnajte si ementálovú chuť so sviežimi paradajkami a bazalkou!
! Náš tip !
Ozdobte paradajkami a čerstvou bazalkou.
Výživové údaje na 100 g
energie
1125,7 kj / 268 kcal
tuky
14,5 g
sacharidy
27,1 g
z toho cukry
1,8 g
bielkoviny
7,0 g
soľ
0,7 g
vláknina
2,5 g
Nech Vám neutečie žiadny recept.
Odoberajte náš newsletter.
Odoberať
Som profesionál v gastroprevádzke
Prihlásením k odberu newslettera súhlasíte s
pravidlami spracovania osobných údajov
. Kedykoľvek sa môžete z odberu odhlásiť.