title
G.jpg
(0 z 1 hodnotenia)

Selský Hermelín získal ocenenie Česká chuťovka

Sedlčanský Selský Hermelín zabodoval pri udeľovaní cien Česká chuťovka 2014. Ocenenie získal v kategórii mliečnych produktov, a to najmä vďaka svojim jedinečným chuťovým vlastnostiam, vysokej kvalite a podarenému dizajnu celého výrobku. Už ste ho ochutnali?

Značku Dobrý tuzemský potravinársky výrobok „Česká chuťovka“ udeľuje vždy na jeseň hodnotiteľská komisia nezávislých odborníkov disponujúcich vysokým kreditom. Odborným garantom súťaže je Výskumný ústav potravinársky Praha, v ktorého sídle sa každoročne v septembri hodnotenie uskutočňuje.

Týmto ocenením sa tento rok môže pýšiť aj Sedlčanský Selský Hermelín, ktorý je jeho čerstvým držiteľom. Najdôležitejším kritériom, ktoré musí každý prihlásený výrobok spĺňať, sú jeho vysoké chuťové parametre, samozrejmým predpokladom je jeho vysoká kvalita. Nemenej dôležitou súčasťou hodnotenia je tiež dizajn výrobku a jeho spotrebiteľská využiteľnosť. Spojením týchto parametrov s českým pôvodom potravín je značka Česká chuťovka nezameniteľná s inými oceneniami udeľovaných v ČR.